Radacinile noastre de iarna

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Astazi m-am gandit sa ma intorc laradacini: romanesti
vesele
gustoasecu dulceata
si putin acrisoare - asa cum ne place nouaceva care sa impace si pe cel ce vede morcovul si sfecla ca pe niste radacini sanatoase si autohtone (mai tata
mai!!) dar si pe cel fandosit care asa se minuneaza de ce vede in farfurie ca si se apuca iute de scrie o cronica culinara de se duce vestea (c-asa-i trendy
nu? ) ehhhdragii mei
eu spun ca radacinile noastre romanesti de iarna sunt asa de versatile incat iata

Mod de preparare

E simplu: doua sfecle rosii maruntele, un morcov sanatos si viguros (musai de-al nost'), o portocala ( multa in zeama), 3 linguri de untdelemn, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de miere, sare si piper.
Maruntim morcovul si sfeclisoarele, sucul rezultat ni-l adjudecam (pe gat!).
Amestecam fara mila mustarul, zeama de portocala, mierea, untdelemnul, dregem de sare si piper...
Si iat-o pe "dumneaei", gustoasa, atat de romaneasca si de cosmopolita in simplitatea ei...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Radacinile noastre de iarna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

villie71
•  09.07.2010 00:36:33

DUPA ACEASTA SALATA SA TE ,,TII"!

dumiany
•  16.04.2010 17:17:28

FELICITARI!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Radacinile noastre de iarna