E simplu: doua sfecle rosii maruntele, un morcov sanatos si viguros (musai de-al nost'), o portocala ( multa in zeama), 3 linguri de untdelemn, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de miere, sare si piper.
Maruntim morcovul si sfeclisoarele, sucul rezultat ni-l adjudecam (pe gat!).
Amestecam fara mila mustarul, zeama de portocala, mierea, untdelemnul, dregem de sare si piper...
Si iat-o pe "dumneaei", gustoasa, atat de romaneasca si de cosmopolita in simplitatea ei...
Rux, Oana va multumesc pentru retete, este un desert care trebuie savurat :).
Moelleux au chocolatInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii