Quiche cu branzeturi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Quiche cu branzeturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 80 gr de unt
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri apa rece
  • Pentru umplutura:
  • 350 gr branza de vaci
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr cas de oaie
  • 3 linguri cu varf cu smantana
  • 3 oua
  • 4 crengute marar verde
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 1 bucata ardei rosu
  • rosii cherry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul:
Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete.
Adaugam praful de sare si faina.
Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos.
Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o bila din el.
Il invelim in folie si il bagam la frigider.
Umplutura:
Intr-un bol punem branza de vaci faramitata cu mana, cascavalul si casul de oaie date pe razatoarea mica.
Le amestecam bine cu o lingura, incorporam smantana si ouale.
Ardeiul rosu il taiem cubulete si il punem peste branza.
Incorporam boabele de porumb, mararul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta.
Scoatem aluatul de la frigider, il intindem cu sucitorul si il asezam in tava.
Lasam sa fie putin si pe marginea tavii, iar surplusul il taiem.
Turnam umplutura si o nivelam.
Deasupra punem rosii cherry.
Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 50-60 de minute.
Tarta va prinde o crusta aurie si atunci vom sti ca este gata.
O scoatem, o lasam la racorit si servim.
Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.