Cum am zis va incant cu o alta reteta cu flori de dovlece.
In Napoli se gasesc in perioada verii in toate frigitoriile si rosticerie aceste pizzele. Sunt nr 1 in bucataria napoletana.
Se curata florile de partea verde si pistil, se spala si se pun la scurs.
Se pune faina intr-un castron se adauga oul, apa in care s-a dizolvat drojdia si se amesteca. Se pune sarea, parmezanul ras, piperul si florile rupte in doua si se framanta bine. Este un aluat moale care se lasa la crescut 2 ore.
Dupa ce a crescut se ia cu o lingura din aluat si se prajesc in ulei. Se servesc calde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii