Se fierb cartofii, dupa ce sunt fierti se dau prin razatoare. Drojdia o amestecam intr-o farfurioara cu laptele caldut si apoi turnam compozitia peste cartofi.
Dupa aceea punem ouale, uleiul, sarea, un pic de faina si incepem sa framantam. Adaugati faina cat considerati dar, mentionez ca aluatul nu trebuie sa fie foarte tare. Acoperim vasul cu un prosop si lasam la dospit 30 min.
Dupa ce aluaul este dospit, luam o tava, o tapetam cu faina iar apoi rasturnam aluatul in ea si il intindem cu mana. Punem putin ketchup pe aluat, apoi salamul sau sunculita, apoi porumbul si in final cascavalul.
Se da la cuptor circa 20 min pana se rumeneste cascavalul.
Bineinteles, se serveste cu pofta!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii