Se pune sosul peste foaie, apoi feliile de mozzarella, frunze de busuioc, sunca ciupercile, masline, roii ardei, apoi se da la cuptorul care a fost incalzit.
Se lasa aprox 20 min, depinde de cuptor, dupa care se scoate, se mai presara niste cascaval, sare piper si cam asta e tot.
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii