Am facut o maia din apa, drojdie si zahar pe care am lasat-o 10 minute. Dupa cum vedeti, a dat peste.
Am amestecat sarea cu faina, am turnat treptat maiaua si am amestecat cu mana, apoi am adaugat si uleiul tot treptat. In functie de faina folosita, se poate pune mai mult sau mai putin ulei. Cand nu se mai lipeste aluatul de mana, nu mai este nevoie de ulei.
Dupa ce am terminat de framantat, am acoperit aluatul cu folie si un prosop, si am lasat la dospit 30 min. Teoretic, ar trebui sa creasca in volum cam de doua ori.
Mai departe am tocat ardeiul, am dat pe razatoare cascavalul si branza brie, am intins aluatul, l-am uns cu bulion, si am inceput sa asez toate cele. Mai intai salamul, apoi ardeii, branza, cascavalul.. mozzarella am sfaramat-o cu mana, si deasupra am pus maslinele. Si cam atat.
Am bagat-o la cuptorul preincalzit 20 min.. sau mai exact, pana s-a copt blatul.
Sa aveti pofta!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii