Piept de Pui cu Branza si Bacon

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

piept de pui
branza feta
rozmarin
usturoi
piper
nu mai adaugam sare, pt ca branza feta e sarata, la fel si baconul

Mod de preparare

Reteta e prezentata de Rachel Ray, intr-o eminsiune de a ei. Eu am preluat-o si am modificat-o.

In pieptul de pui facem un buzunar, pe care il umplem cu branza feta. Pieptul asa umplut il infasuram in bacon si prindem marginile bacon-ului cu scobitori.

Punem pieptul de pui intr-un vas rezistent la caldura, adaugam rozmarin, piper si ustoroi. Punem la cuptor la temperatura mare, 40-50 min, pana cand baconul s-a facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de Pui cu Branza si Bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alyina09
•  10.06.2010 21:40:22

multumesc de apreciere, chira
arata foarte bine si e si foarte buna

chira
•  25.05.2010 14:11:24

arata foarte bine...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Branza si Bacon