Piept de Pui cu Branza si Bacon

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

piept de pui
branza feta
rozmarin
usturoi
piper
nu mai adaugam sare, pt ca branza feta e sarata, la fel si baconul

Mod de preparare

Reteta e prezentata de Rachel Ray, intr-o eminsiune de a ei. Eu am preluat-o si am modificat-o.

In pieptul de pui facem un buzunar, pe care il umplem cu branza feta. Pieptul asa umplut il infasuram in bacon si prindem marginile bacon-ului cu scobitori.

Punem pieptul de pui intr-un vas rezistent la caldura, adaugam rozmarin, piper si ustoroi. Punem la cuptor la temperatura mare, 40-50 min, pana cand baconul s-a facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Branza si Bacon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alyina09
•  10.06.2010 21:40:22

multumesc de apreciere, chira
arata foarte bine si e si foarte buna

chira
•  25.05.2010 14:11:24

arata foarte bine...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Branza si Bacon