Piept de Pui cu Branza si Bacon

Complexitate
redusa
Piept de Pui cu Branza si Bacon

Ingrediente

  • piept de pui
  • branza feta
  • rozmarin
  • usturoi
  • piper
  • nu mai adaugam sare, pt ca branza feta e sarata, la fel si baconul

Mod de preparare

Reteta e prezentata de Rachel Ray, intr-o eminsiune de a ei. Eu am preluat-o si am modificat-o.

In pieptul de pui facem un buzunar, pe care il umplem cu branza feta. Pieptul asa umplut il infasuram in bacon si prindem marginile bacon-ului cu scobitori.

Punem pieptul de pui intr-un vas rezistent la caldura, adaugam rozmarin, piper si ustoroi. Punem la cuptor la temperatura mare, 40-50 min, pana cand baconul s-a facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)