Perisoare cu sos de smantana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

400 g carne tocata din piept de pui
1 cescuta orez
20 g unt
50 g smantana
2 oua
1 lingura faina
200 ml lapte
sare
zeama de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci,pa care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute.
Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana,untul si perisoarele fierte.
Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Perisoare cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  14.02.2009 12:26:44

Buunnee!
Si eu le pregatesc tot asa !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Perisoare cu sos de smantana