Perisoare cu sos de smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne tocata din piept de pui
  • 1 cescuta orez
  • 20 g unt
  • 50 g smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci,pa care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute.
Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana,untul si perisoarele fierte.
Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc