Penne Rigate cu Branza si Cascaval la Cuptor

Postat pe: 15-10-2012
(0)

Ingrediente

400 gr penne rigate
500 ml lapte
200 gr cascaval
100 gr branza telemea
40 gr faina (adica 1 lingura)
25 gr unt
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Preparare:
1. Topim untul intr-o craticioara. Adaugam faina si laptele si mestecam continuu, pentru a evita cocoloasele. Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2. Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3. Le putem servi atat calde cat si reci, sunt delicioase oricum.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Penne Rigate cu Branza si Cascaval la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Penne Rigate cu Branza si Cascaval la Cuptor