Mazarea se fierbe 20 de minute, apoi se scurge de apa.
Se paseaza in blender impreuna cu galbenusurile de ou.
Adaugam untul (margarina), mustarul (optional ketchup) , usturoiul, zeama de lamaie si praful de usturoi.
Se da gust cu sare si piper macinat si se amesteca bine.
Se serveste pe canapele din paine prajita.
Cu spritul am format mici turnulete din pateu, pe miez de paine decupat cu forma de fursec stelat.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii