Pateu de Mazare

Postat pe: 19-06-2012
(0)

Ingrediente

150 g mazare verde fina (congelata)
2 galbenusuri ou (fierte)
o lingurita unt (margarina)
2-3 picaturi zeama lamaie
sare
piper macinat
o lingurita mustar
un praf de usturoi macinat
optional 1-2 picaturi ketchup

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Mazarea se fierbe 20 de minute, apoi se scurge de apa.
Se paseaza in blender impreuna cu galbenusurile de ou.
Adaugam untul (margarina), mustarul (optional ketchup) , usturoiul, zeama de lamaie si praful de usturoi.

Se da gust cu sare si piper macinat si se amesteca bine.
Se serveste pe canapele din paine prajita.
Cu spritul am format mici turnulete din pateu, pe miez de paine decupat cu forma de fursec stelat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pateu de Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pateu de Mazare