Pasta Picanta de Branza

Complexitate
redusa
Pasta Picanta de Branza

Ingrediente

  • -100 g branza de burduf
  • -150 g branza proaspata de vaci
  • -3- 4 linguri smantana
  • -1- 2 linguri unt
  • la temperatura camerei
  • -1 ceapa rosie
  • tocata marunt
  • -1 lingura paprika dulce
  • -1 lingurita patrunjel verde
  • tocat marunt
  • -1 lingurita chimen macinat
  • -piper
  • proaspat macinat
  • dupa gust
  • -sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol branza, ceapa, 3 linguri smantana, 1 lingura unt, paprika, patrunjelul verde si piperul. Omogenizati bine si sarati, dupa gust. Trebuie sa obtineti o crema potrivit de tare, tartinabila. Ajustati acest lucru, adaugand la nevoie smantana si / sau unt.

Dati la frigider 2- 3 ore pentru ca ceapa sa-si elibereze aroma.
Serviti cu paine proaspata.
Precizari:
Adaugati condimentele in amestecul de branza functie de textura pe care doriti sa o obtineti: pentru un aspect rustic, taiati ceapa mai mare, macinati piperul grosier si lasati semintele de chimen intregi.

Puteti folosi si alte proportii in amestecul de branza, tinand cont de faptul ca branza de vaci da o densitate cremoasa, iar branza de burduf, o nota iute- picanta.

Crema de branza picanta se foloseste, de regula, la tartine. Dar se poate intrebuinta si ca umplutura pentru rosii, oua, ardei, clatite sarate, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
4
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Desert cornulete cu gem de prune si nuca
Bucataras.RO

Desert cornulete cu gem de prune si nuca

Sunt niste cornulete delicioase care se topesc in gura! "Bunatati pentru Craciun"

Desert cornulete cu gem de prune si nuca
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola