Pasta de Peste

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

600-700 g cartofi
2-3 oua
500 ml ulei
o conserva de peste in ulei
o ceapa potrivita
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb cartofii si se paseaza cat sunt inca fierbinti.
Se face maioneza din oua si ulei, se adauga mustar si zeama de lamaie, astfel incat sa fie putin condimentata.
Se marunteste pestele din conserva si se da ceapa pe razatoarea cea mica.
Se amesteca bine piureul, maioneza, pestele si ceapa si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Narcisa
•  10.10.2007 10:54:25

inca nu am incercat reteta, dar nu e cam uleioasa?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta de Peste