Fierbeti grisul turnat in ploaie in apa clocotinda si amestecati mereu pana se ingroasa. Lasati la racit.
Intre timp, sfaramati pestele, adaugati uleiul din conserva, grisul rece si mixati foarte bine pana obtineti o pasta cremoasa.
Separat, frecati spuma untul, adaugati apoi cate 1 lingura din compozitia cu peste, omogenizand bine, de fiecare data. La sfarsit inglobati ceapa si adaugati, dupa gust, zeama de lamaie, sare si piper.
Serviti pe paine prajita si / sau cu muratura, dupa dorinta.
Ar fi mers mai bine langa un ceai cald, din plante sau fructe uscate, dar…noi suntem cafengii.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii