Vanata se taie felii de 1/2 cm.Feliile se dau prin faina apoi prin oul batut (cu sare, piper si un strop de apa). Se prajesc in ulei abundent pe ambele parti pana se rumenesc putin (doua, trei minute). Se scot pe hartie absorbanta. Se pregateste un sos de rosii fara ulei dar ii dam gust cu un catel de usturoi oregano si busuioc. Trebuie sa fie putin mai sarat in cazul in care (ca si mine) n-ati tinut vinetele sub sare.
Pregatim tava cu putin sos de rosii pe fund, un strat de vinete prajite, iar sos de rosii (doua trei linguri bine distribuite) cubulete de mozzarella parmezan si busuioc
Se fac in acest mod cateva straturi pana terminam ingredientele. Trebuie sa fie cel putin trei. Se da la cuptor 20-25' la 180°.
Se serveste calduta sau rece. Ideala pentru pic-nic sau taiata feliute subtiri chiar pentru sandwich-uri
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii