Parjoale cu Branza Scoapta

Postat pe: 25-02-2013
(0)

Ingrediente

branza scoapta 1 kg
pesmet 100 gr
faina alba 500 200 gr
oua 3 buc
zahar 150 gr
Lamaie rasa
esenta de vanilie
smantana 300 gr
ulei 100 ml
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Nu facem decat sa inglobam toate cate le avem in lista si sa omogenizam pana obtinem o pasta groasa, chiar legata.

Luam o tigaie si o punem la foc sa se incinga uleiul. Cu ajutorul unei linguri luam din compozitie si punem in tigaie, aplatizand-o usor. Se coace pe o parte si pe alta, se scoate si se aseaza pe sita pentru a indeparta surplusul de ulei.
Asezate in platou cu smantana pe deasupra fac deliciul oricarei mase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parjoale cu Branza Scoapta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parjoale cu Branza Scoapta