Parjoale cu Branza Scoapta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza scoapta 1 kg
  • pesmet 100 gr
  • faina alba 500 200 gr
  • oua 3 buc
  • zahar 150 gr
  • Lamaie rasa
  • esenta de vanilie
  • smantana 300 gr
  • ulei 100 ml
  • sare

Mod de preparare

Nu facem decat sa inglobam toate cate le avem in lista si sa omogenizam pana obtinem o pasta groasa, chiar legata.

Luam o tigaie si o punem la foc sa se incinga uleiul. Cu ajutorul unei linguri luam din compozitie si punem in tigaie, aplatizand-o usor. Se coace pe o parte si pe alta, se scoate si se aseaza pe sita pentru a indeparta surplusul de ulei.
Asezate in platou cu smantana pe deasupra fac deliciul oricarei mase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa