Preparare:
Am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate taiate marunt, lintea si mugurii de boabe.
Am condimentat dupa gust.
Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic.
Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore.
Am preparat "garnitura" din rosii cherry pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele.
Am savurat cu pofta!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSi cum in ziua de luni nu am timp sa petrec cu voi aceasta frumoasa aniversare, mi-am permis sa anticipez putin, macar sa va...
Tort aniversar 2 ani de bucatarasAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii