Panna Cotta cu Rosii Uscate, Linte Rosie si Muguri de Boabe

Postat pe: 28-01-2014
(0)

Ingrediente

Ingrediente (pt 9 forme):
500 ml lapte
300 ml smantana grasa
100 gr linte rosie
3 linguri rosii uscate, in ulei
50 gr muguri de boabe (fasole mung, ridiche)
1/2 lingurita ghimbir
2 crengute menta proaspata
sare
piper
2 plicuri gelatina
1 biscuite cu usturoi
Decor:
4-5 rosii cherry
1 lingura capere
4-5 frunze menta
2-3 catei usturoi
sare
piper

Mod de preparare

Preparare:
Am fiert laptele cu frunzele de menta. L-am lasat la racit cateva minute dupa care am adaugat smantana, rosiile uscate taiate marunt, lintea si mugurii de boabe.

Am condimentat dupa gust.

Am adaugat gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic.

Am turnat totul in forme si am dat la rece pentru 2 ore.

Am preparat "garnitura" din rosii cherry pe care le-am taiat in jumatate si le-am calit in 2 linguri de ulei (de la rosiile uscate), impreuna cu usturoiul si caperele.

Am savurat cu pofta!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Panna Cotta cu Rosii Uscate, Linte Rosie si Muguri de Boabe" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Panna Cotta cu Rosii Uscate, Linte Rosie si Muguri de Boabe