Pregatire: Se pune drojdia in apa si laptele caldut si se lasa sa se dizolve. Intr-un castron se pune faina se face o gaura in mijloc si se pune compozitia cu drojdia se amesteca daca vi se pare prea groasa cum mi sa intamplat mie se mai pune un pic de apa calda.
Acum se pune sarea, piper si untura sau dupa preferinta unt, margarina sau ulei in acceasi cantitate, se framanta bine si se lasa la crescut 1 ora acoperit cu folie alimentara.
Dupa ce a trecut o ora se ia aluatul se intinde cu mainile o foaie dreptunghiulara si se pun deasupra sunca, kaizerul si branza taiate cubulete se preseaza cu mana sa intre in aluat dupa care se presara parmezanul si se face un rulou.
Am uitat sa va zic ca din aceasta compozitie trebuie sa iasa 10 panini de 3 degete fiecare. Dupa de am facut ruloul in taiem si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt se acopera si se mai lasa 2 ore la crescut, dupa cele doua ore se ung cu ulei si se dau la cuptor la 180 grade pt 20 min, in cuptorul meu au stat cam o ora ca sa se rumeneasca, se pot unge si cu ou dupa parerea mea ies mai aurii.
Sunt buni calzi si reci, se pot congela daca raman.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii