Intr-un ceaun, am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, iar peste oua, am pus restul de coaja de ceapa, otetul si am acoperit cu apa.
Cand a inceput sa fiarba, mai lasam 2 minute si stingem focul. Lasam in apa cca. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca.
Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou, dandu-i luciul dorit.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii