Oua umplute

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

 7 oua
 150 gr jambon (muschi, pastrama)
 1 lingura mustar
 1/2 legatura patrunjel verde
 200 gr castraveti murati
 sare
 piper
 maioneza din 2 oua
 smantana cat cuprinde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.

Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.

Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Oua umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua umplute