Se fierb ouale (tari) si se taie in doua pe lung. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile taiate se aseaza pe un platou.
Galbenusurile fierte se dau prin sita intr-un vas. Se taie jambonul in cuburi marunte, se taie castravetii in cuburi marunte si se storc de zeama. Se toaca patrunjelul. Se amesteca galbenusurile, jambonul, castravetii, patrunjelul, cu doua linguri maioneza.
Se umplu jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Separat se amesteca smantana cu maioneza si se toarna peste ouale umplute. Se orneaza cu masline, patrunjel etc.
POFTA BUNA!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSi daca tot nu plec nicaieri, macar cu gandul sa fiu in concediu... Asa ca am inceput concediu cu o ciorba...
Ciorba greceasca de mielMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii