Oua mangaiate

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

sare
iaurt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se fierb ouale (indiferent de numar), se decojesc, se pun intr-o farfruie, se farama cu furculita, se pune sare si foarte putin ulei, dupa care se toarna iaurt (nu prea mult) se mananca cu paine de preferabil prajita si acritura, (gogosari sau castraveti acrii)
Se serveste cand vii obosit(a) seara de la servici sau cand iti pierzi noptile pe internet si constati ca ti s-a facut foame si in acelas timp somn si vrei sa mananci ceva usor, bun si repede fara prea multa bataie de cap.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Oua mangaiate" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  16.05.2011 19:50:20

Nedumeririle mele sunt multe:
- Le mangai ori le farami cu furculita?
- Ori ti-e somn si-ai adormit (atunci precis le mangai) ori iti sare somnul pana fierbi, decojesti, farami si alte alea...

Fiindca nu mai esti demult pe-aici, voi ramane cu dilema.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua mangaiate