- Cartoful se curata de coaja si se feliaza foarte subtire, folosind instrumentul utilizat in mod obisnuit in bucatarie pentru curatat cartofi, astfel incat se se obtina felii cat mai lungi.
- Se incalzeste cuptorul la 210 grade c.
- Se unteaza compartimentele tavii pentru briose.
- Se tapeteaza fiecare compartiment al tavii cu felii de cartofi, astfel incat intreaga suprafata sa fie acoperita.
- Se tapeteaza baza cu un strat de branza de burduf cu grosime de aproximativ 0, 5 cm.
- Se adauga ciupercile feliate foarte subtire. Se adauga la suprafata lor amestec de piper alb, verde, negru si boia dupa preferinte.
- Se adauga cateva boabe de mazare (peste ciuperci) in fiecare compartiment iar la suprafata se adauga cate un ou. Se adauga la suprafata putina sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia (dupa preferinta).
- Se pune tava in cuptor timp de aproximativ 15 minute.
Ingredientele sunt pentru 6 portii.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii