- Cartoful se curata de coaja si se feliaza foarte subtire, folosind instrumentul utilizat in mod obisnuit in bucatarie pentru curatat cartofi, astfel incat se se obtina felii cat mai lungi.
- Se incalzeste cuptorul la 210 grade c.
- Se unteaza compartimentele tavii pentru briose.
- Se tapeteaza fiecare compartiment al tavii cu felii de cartofi, astfel incat intreaga suprafata sa fie acoperita.
- Se tapeteaza baza cu un strat de branza de burduf cu grosime de aproximativ 0, 5 cm.
- Se adauga ciupercile feliate foarte subtire. Se adauga la suprafata lor amestec de piper alb, verde, negru si boia dupa preferinte.
- Se adauga cateva boabe de mazare (peste ciuperci) in fiecare compartiment iar la suprafata se adauga cate un ou. Se adauga la suprafata putina sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia (dupa preferinta).
- Se pune tava in cuptor timp de aproximativ 15 minute.
Ingredientele sunt pentru 6 portii.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii