Se spala ouale si frunzulitele a caror forma doriti sa apara pe oua. Se taie bucati din ciorap de asa dimensiuni incat sa incapa cate un ou si sa se poata lega la capete. Se lipeste frunzulita de ou, se introduce in ciorap in asa fel incat sa ramana lipita bine de ou frunza, se leaga la capete cu elastic si se introduc in apa care fierbe cu cojile de ceapa.
Cojile de ceapa sa fie asa mai multe, sa se coloreze apa. Dupa ce se fierb ouale, se scot si se lasa la racit si uscat mai multe ore, le puteti lasa de seara pana dimineata. Nu se ia ciorapul cat sunt calde deoarece se intinde culoarea.
Dupa ce se "dezbraca" ouale, pt luciu se dau cu ceva gras. Noi la bunica le dadeam cu slanina, se pot da si cu ulei. Ies oua rosii cu forme, cum facea bunica. Se pot face si cu alte legume, pt alte culori (morcovi, varza etc), dar eu prefer sa fac doar rosii deoarece astea sunt traditionale.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii