In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.In primul castron adaugati boiaua , in al doile ceapa si verdeata taiate fin , in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras.
Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita.
Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini.
Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop.
se lasa la rece cel putin doua ore.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii