Omleta rulou

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

12 oua
verdeata (marar, patrunjel)
200 gr cascaval ras
1/2 lingurita boia de ardei
1 ceapa verde
3 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare

In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.In primul castron adaugati boiaua , in al doile ceapa si verdeata taiate fin , in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras.

Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita.

Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini.

Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop.
se lasa la rece cel putin doua ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Omleta rulou" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  13.01.2008 14:46:42

usor de realizat , rapida si pe gustul meu . sigur se mai repeta reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Omleta rulou