Omleta rulou

Complexitate
redusa
Omleta rulou

Ingrediente

  • 12 oua
  • verdeata (marar, patrunjel)
  • 200 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1 ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.In primul castron adaugati boiaua , in al doile ceapa si verdeata taiate fin , in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras.

Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita.

Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini.

Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop.
se lasa la rece cel putin doua ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc