Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez.
Oul se amesteca cu laptele si putina sare.
Se taie: ardeiul - cubulete, ceapa verde - rondele, mararul - marunt, muschiul tiganesc - feliute patratoase, iar jumatate din cascaval - cubulete. Se amesteca toate cu oul si laptele.
Se pune compozitia obtinuta in chifla, apoi se rade restul de cascaval pe deasupra. Se impacheteaza chifla in hartie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru circa 30 de minute.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii