Ouale se sparg intr-un bol cate doua la o portie, se bat cu telul, se pune putina sare, se toarna intr-o tigaie cu unt fierbinte si se rumeneste omleta pe ambele parti. Se scoate omleta pe un platou, se unge cu dulceata pe toata suprafata, se impatureste in patru, se stropeste cu coniac, i se da foc si se aduce la masa "in flacari". Fiecare portie de omleta se prepara separat, dar se aduce la masa pe acelasi platou.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii