Omleta flambata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua 10 buc
  • unt 50 g
  • dulceata de caise 200 g
  • coniac 50 ml
  • sare

Mod de preparare

Ouale se sparg intr-un bol cate doua la o portie, se bat cu telul, se pune putina sare, se toarna intr-o tigaie cu unt fierbinte si se rumeneste omleta pe ambele parti. Se scoate omleta pe un platou, se unge cu dulceata pe toata suprafata, se impatureste in patru, se stropeste cu coniac, i se da foc si se aduce la masa "in flacari". Fiecare portie de omleta se prepara separat, dar se aduce la masa pe acelasi platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)