Omleta flambata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

oua 10 buc
unt 50 g
dulceata de caise 200 g
coniac 50 ml
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Ouale se sparg intr-un bol cate doua la o portie, se bat cu telul, se pune putina sare, se toarna intr-o tigaie cu unt fierbinte si se rumeneste omleta pe ambele parti. Se scoate omleta pe un platou, se unge cu dulceata pe toata suprafata, se impatureste in patru, se stropeste cu coniac, i se da foc si se aduce la masa "in flacari". Fiecare portie de omleta se prepara separat, dar se aduce la masa pe acelasi platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Omleta flambata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Omleta flambata