Ingrediente
● oua 10 buc |
● unt 50 g |
● dulceata de caise 200 g |
● coniac 50 ml |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Ouale se sparg intr-un bol cate doua la o portie, se bat cu telul, se pune putina sare, se toarna intr-o tigaie cu unt fierbinte si se rumeneste omleta pe ambele parti. Se scoate omleta pe un platou, se unge cu dulceata pe toata suprafata, se impatureste in patru, se stropeste cu coniac, i se da foc si se aduce la masa "in flacari". Fiecare portie de omleta se prepara separat, dar se aduce la masa pe acelasi platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Omleta flambata" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Omleta flambata" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany