Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei si asteptam sa se incinga, timp in care taiem salamul felii, cremwursti, si maruntim tonul. Punem mezelurile la prajit. Intr-un bol batem cele 3 oua bine de tot pana ajung la o consistenta de spuma, adaugam lapte, 1 lingurita de faina (pt ca omleta sa nu se rupa), sare, piper, rozmarin si tonul maruntit bine.
Dupa ce s-au prajit mezelurile adaugam ouale, lasam 2 min sa se prinda compozitia dupa care intoarem omleta pe cealalta parte cu ajutorul unui capac mare de bucatarie, mai lasam alte 2-3 min.
Pentru ornat am folosit branza dulce, cascaval, patrunjel si rosii, voi puteti folosi altceva.
Pofta buna!
Se serveste calda cu orice tip de salata.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii