Sparanghelul l-am spalat in apa rece si am taiat partea lemnoasa de jos . Pe foc, am pus o oala cu apa rece si sare, sa fiarba. Cand apa da in clocot, punem firele de sparanghel si il lasam cam 3 minute sa fiarba. Il scoatem din apa, pe un tocator si il taiem in bucati mai mici.
Ceapa am taiat-o in bucati destul de mari. Intr-o tigaie, am pus uleiul si cand s-a incalzit, am pus ceapa la calit.
Ouale le-am batut impreuna cu pudra de ghimbir si sare.
Cand ceapa este transparenta, in tigaie, am pus bucatile de sparanghel si ouale. La final, am pus frunzele de leurda, si am mai amestecat de cateva ori pana cand s-au inmuiat si acestea.
Servim cald, cu legume proaspete si paine prajita.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii