Omleta cu Rucola si Paine Prajita cu Rucola si Mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu Rucola si Paine Prajita cu Rucola si Mozzarella

Ingrediente

  • -unt
  • -2 oua
  • -2 linguri formaggio
  • -25 fire de rucola
  • -125g mozzarella
  • -1 rosie
  • -4 felii de paine (sau in cazul meu, 2 felii mari, pe care le-am taiat in jumatate)
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -busuioc uscat

Mod de preparare

Prima data am pregatit omleta.
Asadar, am pus unt intr-o tigaie, iar pana s-a topit, am batut 2 oua cu putina sare, iar dupa ce au fost batute bine, am pus formaggio si 10 fire de rucola taiate marunt. Le-am amestecat, din nou, bine, cu telul, dupa care le-am pus in tigaie peste untul topit.

Am lasat-o cateva minute sa se prajeasca pe o parte, dupa care am intors-o pe cealalta parte. Dupa care am lasat-o la racit.

Pana s-a racit omleta, am pregatit painea.
Asadar, am taiat 2 felii de paine si cum painea mea era rotunda, iar feliile au fost mari, le-am taiat in jumatate. Dupa care le-am pus la prajitor. Dupa ce s-au prajit, am pus ulei de masline peste ele.

Am taiat marunt si restul firelor de rucola si le-am lasat deoparte.

Dupa care, am taiat rosia felii si am pus cate o felie de rosie pe fiecare felie de paine.

Peste rosii am pus ulei de masline, sare, busuioc uscat si jumatate din cantitatea de rucola taiata, mai devreme.

Deasupra rosiilor, am pus mozzarella, care si ea a fost taiat in 4 felii, egale. Peste mozzarella am pus busuioc uscat si cantitatea de rucola, ramasa.

Dupa care am servit cu multa, multa pofta cu o cafea pe langa si un suc natural

Sa aveti o zii frumoasa:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
2
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.