Taiem ceapa fideluta si rosia la fel.
Intr-o tigaie calim un pic usturoiul in uleiul de masline, adaugam ceapa si lasam pentru aproape un minut sa se caleasca, adaugam rosia taiata felii si mai lasam tot cam uh minut.
Punem foarte putina apa cat sa se inmoaie ceapa si dupa oprim focul.
Intr-un castron amestecam faina cu laptele, bicarbonatul, sarea si adaugam ouale pe care le batem bine.
Compozitia facuta mai inainte in tigaie si racita un pic o adaugam peste ouale batute si amestecam bine.
Punem pe foc tigaia si cand e incinsa bine punem compozitia in tigaie la foc mic.
Lasam sa se coaca bine si cand s-a desprins pe margine o intoarcem pe cealalta parte cu ajutorul unei tigai de aceiasi dimensiune si lasam sa se coaca, iar intre timp la suprafata omletei adaugam prosciutto taiat felii si dupa mozzarella taiata si ia feliute subtiri.
Acoperim cu capacul si lasam sa se coaca bine.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii