Omleta cu Maduvioara

Complexitate
redusa
Omleta cu Maduvioara

Ingrediente

  • -4 oua
  • -1 caserola cu maduvioara (500 g)
  • -1 ceapa sau 1 legatura de ceapa verde, tocata marunt
  • -1/2 legatura patrunjel verde sau ½ legatura marar verde, tocat marunt
  • -2 linguri ulei
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce sau iute
  • dupa preferinta

Mod de preparare

Spalati bine maduvioara in apa rece, curatati-o de pielita si tocati-o grosier.

Adaugati-o peste ceapa usor rumenita in uleiul incins si prajiti in continuare la foc mic, doar cateva minute, amestecand continuu, pana ce maduvioara se strange si se incheaga (semn ca este facuta). Dati deoparte.
Separat, bateti ouale cu sare, piper, boia, ½ din verdeata tocata marunt, apoi turnati peste maduvioara si repuneti vasul pe foc.

Omogenizati bine si amestecati continuu pana ce ouale sunt facute. Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, presarata cu marar si boia, alaturi de o salata de sezon sau muratura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa