Spalati bine maduvioara in apa rece, curatati-o de pielita si tocati-o grosier.
Adaugati-o peste ceapa usor rumenita in uleiul incins si prajiti in continuare la foc mic, doar cateva minute, amestecand continuu, pana ce maduvioara se strange si se incheaga (semn ca este facuta). Dati deoparte.
Separat, bateti ouale cu sare, piper, boia, ½ din verdeata tocata marunt, apoi turnati peste maduvioara si repuneti vasul pe foc.
Omogenizati bine si amestecati continuu pana ce ouale sunt facute. Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, presarata cu marar si boia, alaturi de o salata de sezon sau muratura.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCe sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii