Omleta cu ciuperci

Complexitate
redusa
Omleta cu ciuperci

Ingrediente

  • ingrediente
  • 3 oua
  • 250gr ciuperci proaspete
  • 1 gogosar
  • sare
  • piper
  • 2lg ulei de masline

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se taie in lame subtiri apoi se calesc in ulei de masline pana ce scade tot sosul format .Se adauga si gogosarul taiat rondele si se mai tine pe foc cam 5 min.Peste aceasta compozitie se adauga ouale batute cu sare si piper,se coace la foc mic .

Se serveste alaturi de rosii sau ce doriti dvs.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici