Se taie ceapa de tipul juliana foarte subtire si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a calit punem ciupercile. Daca sunt ciuperci naturale ele trebuiesc curatate, taiate in lamine foarte subtiri, spalate bine si puse la scurs cam 4-5 minute.
Daca ciupercile sunt de la cutie se scurg de zeama si se pun peste ceapa. Se adauga putina sare. Se amesteca din cand in cand si cand sunt gata ciupercile se sparg oualele peste ciuperci. Se amesteca aproape continuu pana cand sunt gata oualele.
Pofta buna!
- Daca se folosesc ciuperci naturale omleta va iesi de culoare mai inchisa decat daca se folosesc ciuperci de la cutie.
- Se poate servi acompaniat de maioneza
- Oua punem in functie de cat de mare vrem sa iasa omleta.
- Cam 2 oua de persoana
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii