Se taie ceapa de tipul juliana foarte subtire si se caleste in uleiul incins. Cand ceapa s-a calit punem ciupercile. Daca sunt ciuperci naturale ele trebuiesc curatate, taiate in lamine foarte subtiri, spalate bine si puse la scurs cam 4-5 minute.
Daca ciupercile sunt de la cutie se scurg de zeama si se pun peste ceapa. Se adauga putina sare. Se amesteca din cand in cand si cand sunt gata ciupercile se sparg oualele peste ciuperci. Se amesteca aproape continuu pana cand sunt gata oualele.
Pofta buna!
- Daca se folosesc ciuperci naturale omleta va iesi de culoare mai inchisa decat daca se folosesc ciuperci de la cutie.
- Se poate servi acompaniat de maioneza
- Oua punem in functie de cat de mare vrem sa iasa omleta.
- Cam 2 oua de persoana
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii