Muffins cu Cascaval, Fulgi de Cartofi si Umplutura de Sunca

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Pentru aproximativ 12 bucati:
Aluat:
150 g faina
50 g fulgi de cartofi
100 g cascaval ras
100 ml smantana
100 ml lapte
1 ou
1/2 lingurita zahar
3 linguri ulei
1/2 pachet drojdie uscata
sare
Umplutura:
100 g muschi afumat
1 lingurita mustar
1 lingura smantana
1/2 lingura unt
1 ceapa (sau 1 legatura ceapa verde)
piper negru macinat
sare

Mod de preparare

Amestecati faina cu fulgii de cartofi, smantana, jumatate din cascavalul ras, oul, uleiul si adaugati drojdia topita in laptele caldut, amestecat cu zahar. Omogenizati si lasati sa creasca, acoperit, in loc cald, pana isi dubleaza volumul.

Intre timp, caliti putin ceapa tocata si muschiul afumat, taiat cubulete, in untul incins. Condimentati cu mustar, piper, sare si mai lasati putin la prajit. Luati de pe foc, adaugati smantana, omogenizati si lasati la racit.

Ungeti formele cu unt sau tapetati-le cu hartie de copt. Umpleti formele pana la jumatate cu aluat si faceti in mijloc o gropita in care puneti umplutura. Acoperiti cu aluat pana la 3/4 din inaltimea formelor si presarati cascaval ras.

Lasati in loc cald inca 15-20 min ca sa creasca.

Preincalziti cuptorul la 200 grade. Dati tava la cuptorul incins, tot la 200 grade pentru 5 min si inca 15-20 min la 150 grade sau pana ce sunt coapte si rumenite frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muffins cu Cascaval, Fulgi de Cartofi si Umplutura de Sunca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  24.02.2010 23:47:22

delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muffins cu Cascaval, Fulgi de Cartofi si Umplutura de Sunca