Pentru mini tarte se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura si adaugam ingredientele, inclusiv untul moale, apoi framantam intre degete pana se formeaza frimituri. Il punem intr-o folie si dam 30 minute la rece.
Inabusim mazarea in untul incins, adaugand cate un pic de apa pana se inmoaie bine si scade toata zeama lasata, saram si piperam dupa gust. Dam la blender si subtiem cu unt moale si sucul de lamaie, punem compozitia in pos si dam la rece.
intindem aluatul intre 2 folii de celofan, in strat gros de cca. 5 mm cu care tapetam formele in care le coacem cca 15 minute la foc mediu. Fiecare minitarta se umple cu spuma delicata de mazare si decoram cu un strop de boia, pentru gust si culoare!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorDaca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii