Taiati painea in patrate mici (o felie in 4). Puteti folosi toasturi (paine deja taiata in patrate mici).
Frecati untul cu un pic de sare pana devine cremos.
Taiati ardeiul marunt, iar rosia in felii subtiri.
Frecati branza cu marar.
Luam cate putin din unt si-l amestecam cu diferite legume: o parte il frecam cu ridiche rasa, alta parte cu boia si adaugam ardeiul gras, alta parte cu jambonul taiat marunt marunt. Ungem patratele de paine cu diferitele amestecuri realizate mai sus.
Pt culoare putem taia deasupra salata fidelute sau patrunjel marunt.
Se pot servi alaturi de un ceai fierbinte bine indulcit!
Pofta buna! !
Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...
Aperitiv rulouri cu spanac si branzaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii