Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca.
Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust.
Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine.
Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.
Când am văzut la Merișor, NEGRESA INSIROPATA CU CREMA DE GALBENUSURI SI CAFEA, nu am putut rezista tentației!
Negresă a la MerișorInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii