Puneti ouale in coaja, spalate in prealabil, intr-un vas cu apa rece sarata, sa fiarba la foc potrivit, circa 5 min din momentul in care apa incepe sa clocotesca.
Lasati-le apoi sa stea putin in apa rece pentru a putea sa le decojiti mai usor. Curatati-le de coaja si zdrobiti-le cu o furculita. Amestecati-le cu ceapa tocata. Sarati si piperati, dupa gust.
Adaugati uleiul de masline si omogenizati bine.
Serviti cat sunt calde, presarate cu boia, langa o felie de paine calda, un ceai fierbinte sau o salata de sezon.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii