Mic Dejun

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Mic Dejun

Ingrediente

  • o felie paine
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se ia o felie de paine si se scoate miezul. Se pune pe foc mic o tigaie antiaderenta, se toarna cativa stropi de ulei de masline si se pune coaja de paine. Se sparg doua oua si se pun in interiorul cojii. Se prajesc pe ambele parti, si se servesc cu rosii (sau cu ce doreste fiecare). Se condimenteaza cu sare, piper si boia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa