Melcisori din Resturi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Ingrediente aluat:
300 gr faina
200 gr rama(unt)
1/4 lingurita sare
2 linguri smantana
Umplutura:
100 gr cascaval razuit
300 gr sunca macinata sau ramasite de carne prajita
1 lingura smantana
1 ou intreg
sare
piper
( puteti face umplutura care o doriti )

Mod de preparare

Amestecam 300 gr faina cu 200 gr rama la care adaugam 2 linguri mari de smantana si 1/4 lingurita sare. Se lucreaza bine pana se omogenizeaza. Aluatul obtinut se da la rece timp de 1 ora.

Intre timp pregatim umplutura.
Aluatul se intinde pana ajunge la o grosime de 1/2 cm. Deasupra se pune umplutura si se suceste strans. Ruloul se taie in felii de 1 cm sau 1/2 (eu le-am taiat de cca 2 cm grosime) si le asezam intr-o tava unsa, iar deasupra punem cascaval razuit. Se tin la cuptor pana prind o culoare rosiatica.

Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Melcisori din Resturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  13.12.2008 10:33:29

Sincer nu am incercat sa il coc intreg , dar nu e greu de taiat . Cutitul daca e bine ascutit si il umezesti din cand in cand in apa rece nu sunt probleme la taiat . :)

dorotheea
•  12.12.2008 16:27:06

cred ca e destul de greu sa-l tai asa crud .n-ar fi mai bine sa-l coacem si dupa aceea sa-l taiem? si sa-i razalim cascavalul?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Melcisori din Resturi