Melcisori din Resturi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Ingrediente aluat:
300 gr faina
200 gr rama(unt)
1/4 lingurita sare
2 linguri smantana
Umplutura:
100 gr cascaval razuit
300 gr sunca macinata sau ramasite de carne prajita
1 lingura smantana
1 ou intreg
sare
piper
( puteti face umplutura care o doriti )

Mod de preparare

Amestecam 300 gr faina cu 200 gr rama la care adaugam 2 linguri mari de smantana si 1/4 lingurita sare. Se lucreaza bine pana se omogenizeaza. Aluatul obtinut se da la rece timp de 1 ora.

Intre timp pregatim umplutura.
Aluatul se intinde pana ajunge la o grosime de 1/2 cm. Deasupra se pune umplutura si se suceste strans. Ruloul se taie in felii de 1 cm sau 1/2 (eu le-am taiat de cca 2 cm grosime) si le asezam intr-o tava unsa, iar deasupra punem cascaval razuit. Se tin la cuptor pana prind o culoare rosiatica.

Se pot servi calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Melcisori din Resturi" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  13.12.2008 10:33:29

Sincer nu am incercat sa il coc intreg , dar nu e greu de taiat . Cutitul daca e bine ascutit si il umezesti din cand in cand in apa rece nu sunt probleme la taiat . :)

dorotheea
•  12.12.2008 16:27:06

cred ca e destul de greu sa-l tai asa crud .n-ar fi mai bine sa-l coacem si dupa aceea sa-l taiem? si sa-i razalim cascavalul?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Melcisori din Resturi