Amestecam 300 gr faina cu 200 gr rama la care adaugam 2 linguri mari de smantana si 1/4 lingurita sare. Se lucreaza bine pana se omogenizeaza. Aluatul obtinut se da la rece timp de 1 ora.
Intre timp pregatim umplutura.
Aluatul se intinde pana ajunge la o grosime de 1/2 cm. Deasupra se pune umplutura si se suceste strans. Ruloul se taie in felii de 1 cm sau 1/2 (eu le-am taiat de cca 2 cm grosime) si le asezam intr-o tava unsa, iar deasupra punem cascaval razuit. Se tin la cuptor pana prind o culoare rosiatica.
Se pot servi calde sau reci.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii