Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.
Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.
Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaChirostele sunt o delicatesa culinara care se regaseste in bucatariile multor culturi din intreaga lume, fie sub forma de...
Chiroste-aperitiv si desertSalata orientala e un preparat usor de facut, satios, foarte gustos si daca excludem ouale este nemapomenit pentru perioada...
Salata orientala (retata video)Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii