Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval

Complexitate
redusa
Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval

Ingrediente

  • 1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)
  • 2 oua fierte
  • 5 morcovi fierti
  • 3 oua proaspete
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
  • cateva felii carnat afumat
  • cascaval pentru sandvichuri
  • pesmet
  • faina
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.

Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)