Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.
Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.
Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii