Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)
2 oua fierte
5 morcovi fierti
3 oua proaspete
sare
piper
patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
cateva felii carnat afumat
cascaval pentru sandvichuri
pesmet
faina
ulei ptr prajit

Mod de preparare

Pieptul, cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina. Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie, se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.

Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina, ou, si pesmet, apoi le prajim in ulei incins.

Se serveste cu un sos tartar, remulade sau cu ce dorim fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:35:28

Foarte bun si cu colesterol putin

Leila
•  30.09.2009 17:19:36

Astept :))

yafa
•  23.09.2009 22:26:44

Wauuuuu ce fain arata, trebuie sa fac neaparat, dau de veste!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Medalioane Din Piept De Fazan Cu Carnat Si Cascaval