Margarete cu Ou, Parizer si Cascaval

Complexitate
redusa
Margarete cu Ou, Parizer si Cascaval

Ingrediente

  • -4 felii de franzele (circa 200g)
  • -4 oua
  • -200 ml lapte
  • -4- 6 felii de parizer
  • -50 g cascaval sau parmezan ras
  • -4 felii de cascaval
  • -50 g unt sau ulei
  • -sare
  • -piper
  • -unt pentru uns feliile de franzela
  • -50 ml smantana, optional

Mod de preparare

Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.

Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.

Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia