Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.
Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.
Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii