Margarete cu Ou, Parizer si Cascaval

Postat pe: 25-01-2012
(0)

Ingrediente

4 felii de franzele (circa 200g)
4 oua
200 ml lapte
4- 6 felii de parizer
50 g cascaval sau parmezan ras
4 felii de cascaval
50 g unt sau ulei
sare
piper
unt pentru uns feliile de franzela
50 ml smantana, optional

Mod de preparare

Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.

Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.

Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Margarete cu Ou, Parizer si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Margarete cu Ou, Parizer si Cascaval