Mamaliguta Umpluta cu Ciuperci

Postat pe: 27-11-2010
(1)

Ingrediente

400 gr ciuperci
200 gr carnati sau kaizer
1 lingura faina
2 linguri smantana
2 oua
400 gr malai
150 gr cascaval
pesmet
ulei
sare
piper

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in ulei pana scade zeama pe care o lasa (daca sunt proaspete), se pune putina ceapa daca doriti ( in reteta originala nu era) dupa care se adauga kaizerul sau carnatul, sare, piper, si se mai lasa putin la prajit.

Se pune faina apoi smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit.

Se prepara o mamaliguta de consistenta potrivita si dup ace s-a racit, iei bucati din ea, pui fiecare bucata in causul palmei, ii faci o adancitura si in fiecare pui cate o lingurita din amestecul de ciuperci, carnat si cascaval. Aduni marginile, formezi o galusca, o treci prin ou, pesmet si o prajesti in ulei incins.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mamaliguta Umpluta cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lumyer
•  21.11.2010 18:17:11

arata super am sa ii fac sotului ca ii plac ciupercile
;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mamaliguta Umpluta cu Ciuperci