Faceti o mamaliga pripita din faina de malai, apa si sare.
Vezi link-ul: http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/mamaliga_pripita-6658/
Ungeti o forma termorezistenta cu unt si puneti uniform un strat de mamaliga de grosimea unui deget. O puteti intinde usor daca inmuiati o lingura in untul topit.
Repartizati un strat de branza de burduf sau telemea, unul de unt topit, apoi iarasi mamaliga, branza, unt. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga.
Separat, bateti ouale cu putina sare si lapte, ca pentru omleta. Turnati amestecul peste ultimul strat de mamaliga si presarati cu parmezan ras.
Dati la cuptor pana ce stratul de deasupra se rumeneste frumos. Serviti cald. Cine doreste poate servi cu smantana.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii