Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Daca ii faceti simpli sa nu ii intindeti cu sucitorul, ci cu mana. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este ff incins se pun langosii si se da focul la jumatate.
Ii puteti umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval, ce vreti.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii