Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Daca ii faceti simpli sa nu ii intindeti cu sucitorul, ci cu mana. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este ff incins se pun langosii si se da focul la jumatate.
Ii puteti umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval, ce vreti.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu