Langosi cu Cartofi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g faina
  • -un cartof
  • -1 ou
  • -o lingura zahar
  • -sare
  • -20 g drojdie
  • -aprox 200 ml lapte
  • -putin ulei

Mod de preparare

Cartoful se fierbe, apoi se lasa la racit si se da pe razatoare. Se amesteca cu faina si toate celelalte si se face un aluat, se framanta pana nu mai este lipicios. Daca ii faceti simpli sa nu ii intindeti cu sucitorul, ci cu mana. Se pune mult ulei la incins, la foc mare, iar cand este ff incins se pun langosii si se da focul la jumatate.
Ii puteti umple cu telemea, finetti, sunca si cascaval, ce vreti.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Parteneri
Chifle cu lapte batut si parmezan
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si parmezan

Ce faci cand ai pofta de niste chifle pufoase si coaja crocanta? Te apuci de framantat! In ultima perioada am tot facut paine...

Chifle cu lapte batut si parmezan
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce