Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece. Se amesteca faina cu sare si piper. Se mai pot pune si alte condimente, coaja de lamaie rasa ar merge bine. Se bat ouale.
Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou. Se prajesc in uleiul incalzit. Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii