- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Semintele de chia se pun intr-un bol cu 100 ml de apa. Se amesteca usor (in cateva minute semintele de chia vor absorbi intreaga cantitate de apa).
- Se adauga zeama de lamaie si sarea (dupa preferinte). Se amesteca foarte bine intreaga compozitie.
- Se adauga uleiul de masline si ceapa. Se amesteca intreaga compozitie.
- Se servesc cu paine prajita sau dupa preferinta.
Reteta apartine Ligiei Pop.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUnii se feresc sa faca rulade, mie insa mi se par foarte simple. Aceasta este o gustare perfecta pentru orice ora, sa nu mai...
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii