- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Semintele de chia se pun intr-un bol cu 100 ml de apa. Se amesteca usor (in cateva minute semintele de chia vor absorbi intreaga cantitate de apa).
- Se adauga zeama de lamaie si sarea (dupa preferinte). Se amesteca foarte bine intreaga compozitie.
- Se adauga uleiul de masline si ceapa. Se amesteca intreaga compozitie.
- Se servesc cu paine prajita sau dupa preferinta.
Reteta apartine Ligiei Pop.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii