- Ceapa si rosia se taie foarte marunt. Se pastreaza putina ceapa si cateva frunzulite de coriandru pentru decor.
- Ardeiul iute serrano se toaca marunt.
- Se amesteca foarte bine ceapa, ardeiul iute, coriandrul si sarea astfel incat sa se formeze o pasta.
- Avocado taie in doua jumatati, se indeparteaza samburele si se decojeste miezul.
- Se zdrobeste miezul fructului cu o furculita apoi se adauga amestecului pregatit anterior (astfel incat consistenta acestuia sa nu fie prea fina).
- Se adauga rosia taiata marunt, (pastrand aproximativ o lingura pentru decor).
- Se adauga sare dupa gust.
- Amestecul rezultat se serveste adaugand la suprafata restul de rosie tocata, ceapa si frunzulite de coriandru.
- Se serveste imediat la temperatura camerei.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii