Gogosi Pripite Din Branzeturi

Complexitate
redusa
Gogosi Pripite Din Branzeturi

Ingrediente

  • -100 g cascaval ras
  • -100 g telemea rasa
  • -100 g branza de vaci
  • -2 oua mari
  • -50 g faina
  • -marar verde
  • tocat
  • -1/2 l ulei pentru prajit

Mod de preparare

Amestecati pana la omogenizare toate tipurile de branzeturi. Adaugati ouale intregi, faina, mararul tocat, amestecati - compozitia obtinuta trebuie sa fie mai consistenta, ca sa se poata modela. La nevoie, puteti sa adaugati putin gris.

Luati din compozitie cate 1 lingura cu varf si modelati-o sub forma de sul cu o grosime de aproximativ 2 cm, pe masa de lucru infainata sau pe o foaie de naylon presarata cu faina. Din sul modelati bile, pe care le treceti prin faina. Pregatiti-le astfel pe toate si lasati-le pe masa de lucru.

Infierbantati intr-o cratita de 1 l uleiul si faceti proba de temperatura, astfel: puneti in uleiul incins o bucatica din compozitie, cat un bob de porumb. Daca acesta se ridica la suprafata si se rumeneste, se pot pune gogosile.

Asezati cu grija, in uleiul incins gogosile, unele langa altele, neinghesuite, deoarece cresc la copt. Lasati sa sep rajeasca pe o parte, apoi intoarceti-le sa se rumeneasca frumos de jur-imprejur. Scoateti-le cu o spumiera pe servetele absorbante.

Serviti-le fierbinti, ca aperitiv.
Nu se sfarma la prajit.
Sunt foarte fragede.
Se pot reincalzi la bain-marie sau in cuptorul incins, intr-un vas acoperit, timp de 10 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Piept de pui cu sos gorgonzola
4
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Placinta cu Branza si Stafide
5
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Parteneri
Tort cu nuca
Bucataras.RO

Tort cu nuca

Tort cu nuca
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!