Se pune la fiert 125 ml apa impreuna cu 50 gr rama si sarea. la primele clocote se adauga 125 gr faina dintr-o data si se amesteca bine apoi luam vasul de pe foc. Adaugam ouale pe rand la compozitia inca fierbinte si se amesteca bine pana devine o pasta ( eu am amestecat cu mixerul la viteza mare ).
Cu lingurita se formeaza 30 gogosi mici(eu le-am facut mai mari ) care se pun pe hartie cerata (sau hartie de copt unsa cu un pic de ulei) si se da la cuptorul preincalzit. Se tine la copt cca 25 minute la foc domol. Le scoatem din cuptor si asa calde le taiem pe orizontala si le lasam sa raceasca.
Intre timp rupem frunzele de patrunjel. Branza o amestecam cu 2-3 linguri de smantana, 2 linguri zeama de lamaie si o condimentam cu sare (daca branza nu este sarata ) si piper dupa gust.
Taiem piersicile felii mai grosute si asezam cate o felie de piersica si cate o frunza de patrunjel pe partea de jos a gogosilor. Peste punem crema de branza si asezam capacelele gogosilor.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii