Se pune la fiert 125 ml apa impreuna cu 50 gr rama si sarea. la primele clocote se adauga 125 gr faina dintr-o data si se amesteca bine apoi luam vasul de pe foc. Adaugam ouale pe rand la compozitia inca fierbinte si se amesteca bine pana devine o pasta ( eu am amestecat cu mixerul la viteza mare ).
Cu lingurita se formeaza 30 gogosi mici(eu le-am facut mai mari ) care se pun pe hartie cerata (sau hartie de copt unsa cu un pic de ulei) si se da la cuptorul preincalzit. Se tine la copt cca 25 minute la foc domol. Le scoatem din cuptor si asa calde le taiem pe orizontala si le lasam sa raceasca.
Intre timp rupem frunzele de patrunjel. Branza o amestecam cu 2-3 linguri de smantana, 2 linguri zeama de lamaie si o condimentam cu sare (daca branza nu este sarata ) si piper dupa gust.
Taiem piersicile felii mai grosute si asezam cate o felie de piersica si cate o frunza de patrunjel pe partea de jos a gogosilor. Peste punem crema de branza si asezam capacelele gogosilor.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii