Frittata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Frittata

Ingrediente

  • 6 florete de broccoli
  • unt ptr prajit ceapa
  • 1 ceapa mare tocata
  • 8 oua
  • 150 gr mozzarella
  • sare
  • piper
  • 150 gr ciuperci

Mod de preparare

Intr-o cratita in care fierbe apa cu sare am pus broccoli si l-am fiert pentru 3 minute dupa care l-am strecurat. Intr-o tigaie am topit untul, am pus ceapa tocata si ardeiul, le-am prajit ptr trei minute dupa care am pus si broccoli acolo si am mai tinut pe foc inca un minut.

Am pus deoparte tigaia si am batut ouale, am pus brinza in oua si foarte putin pesmet sare si piper. Intr-o tava de sticla buna de pus la cuptoir am uns cu putin unt si am pus pe fundul ei jumatate din compozitia de ceapa si brocolo, dupa care am turnat ouale batuta deasupra si apoi peste oua am pus a doua jumatate de amestec de ceapa cu broccoli. Am pus putin cascaval care se topeste deasupra si am dat la cuptorla o temperatura medie.

Am copt pentru 30 sau 35 de minute. Dupa ce am stins focul am mai lasat frittata in cuptor pentru cinci minjute (pina am aranjat tacimurile la masa si am facut cafeaua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici