Friganele cu Verdeata

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

8 felii de paine
2 oua
100 ml lapte
2 linguri pesmet
1 legatura de verdeata (patrunjel sau marar)
sare
2-3 catei de usturoi, zdrobiti (dupa preferinta)
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Puneti laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasati-l sa se raceasca bine.

Intre timp, bateti ouale cu verdeata tocata marunt si usturoiul zdrobit.

Cu un pahar sau forme de fursecuri sau un cutit ascutit, taiati feliile de paine rotunduri sau altfel de forme. Important in aceasta operatiune este sa se indeparteze coaja.

Treceti rapid feliile de paine prin laptele racit, apoi prin ou si pe urma, prin pesmet. Rumeniti-le in uleiul incins, pe ambele parti.

Scoateti friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serviti-le cat sunt fierbinti, langa o cesca de ceai.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friganele cu Verdeata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  24.02.2010 23:44:52

nici nu stiam ce inseamna frigane:D

adina_83
•  09.04.2009 15:46:21

Bun!!!!!Deja imi este pofta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friganele cu Verdeata